titel titel

Programma aanbod 2019


Kies Opnieuw Winterweekend 27 tm 29 dec te Ubachsberg, Zuid- Limburg

(voorlopig onder voorbehoud).

Is het niet tijd om wakker te worden?Laat je onderdompelen, samen een weekend lang in het prachtige Zuid-Limburg, met het inspirerende, verdiepende en transformerende gedachtegoed:

‘’de Zes Stappen naar Vrijheid’’ van Diederik Wolsak.


Het is een uitermate eenvoudig, doch radicaal vergevingsproces om innerlijke vrede én vrijheid te (her)vinden.
Het proces is een effectieve manier om aan onze belemmerende kernovertuigingen – degene die wij denken te zijn - te werken. Hierdoor beschikken we over het gereedschap waarmee we ons gevoelsleven volledig kunnen transformeren: van elke vorm van onvrede/conflict naar meer vrede/harmonie in je leven.

100 % eigenaarschap over jouw leven: Dit betekent einde slachtofferschap en het nemen van de volledige verantwoordelijkheid, voor de volle 100%, over je eigen gevoelens. Je voert regie over je eigen leven. Je neemt het heft weer in eigen handen. Je bent niet afhankelijk van anderen en uiterlijke omstandigheden. Je bevrijdt jezelf uit de gevangenis van het denken. Je realiseert innerlijke vrijheid. Jij bent het op wie je gewacht hebt!


Hoe? Door anders te (leren) denken en waar te nemen. Kies Opnieuw!


Dit zes stappen vergevingsproces leid je uit elke vorm van onvrede naar vrijheid, liefde en vrede. Welkom thuis!


Wat doen we tijdens dit Kies Opnieuw winterweekend?

We brengen dit weekend van vrijdagavond 27 dec t/m zondagmiddag 29 dec in grote lijnen door, zoals de dagen ook in het centrum van Diederik Wolsak te Costa Rica zouden plaatsvinden. Centraal staan deze dagen kennismaken met en verdere verdieping van het Kies Opnieuw programma, de zes stappen naar vrijheid van Diederik Wolsak. Naast de dagelijkse Kies Opnieuw bijeenkomsten is er ook gelegenheid voor meditatie en (stilte)wandelingen in het prachtige Zuid-Limburg.


Voor wie?

Iedereen is welkom! Voor iedereen die kennis wil maken met Kies Opnieuw, de zes stappen naar vrijheid. Voor iedereen die praktisch wil oefenen met ‘de zes stappen naar vrijheid’. En de gelukkige effecten ervan wil ervaren tijdens het dagelijks leven.


Wil je gelijk hebben? Of gelukkig zijn? Kies Opnieuw…

Wanneer?

Start vrijdag 27 dec: welkom vanaf 17.00. Om 18.00 uur: gezamenlijke maaltijd. 20.00 uur: start programma.
Einde zondag 29 dec: afsluiting omstreeks 17.00 uur.
Aantal deelnemers: maximaal 9. Bij een minimum van 8 deelnemers vindt dit winterweekend plaats.


Locatie:Vrenkeweg 2, Ubachsberg (nabij Heerlen).


Verblijf: we delen 2- persoonskamers en bereiden samen onze maaltijden.

Voor meer informatie over het verblijf www.huisvanwonderen.com


Deelnamekosten winterweekend Kies Opnieuw totaal: € 320,00.
Dit is inclusief:
Workshopkosten Kies Opnieuw programma: € 200,00.
Overleg over deze workshopkosten is mogelijk!
Overnachtingen (2 x): € 50,00. Alle maaltijden, koffie/thee/koekjes: € 70,00.
Deze €120,00 aan verblijfkosten betaal je contant ter plekke.
Vroegboekkorting: boek je vóór 1 0ktober 2019 bedraagt de totaal prijs € 295,00 en krijg je de korting toegepast op de workshopkosten.

Begeleiding: Peter Winteraeken + Cyriel van Rumst

aanmelden

Het is je geboorterecht om gelukkig te zijn!

peter

Peter Winteraeken 1966

Leeft en werkt sinds 2000 met Een cursus in wonderen (ECIW). Hij verzorgt interactieve lezingen; coaching (individueel-, groeps- en wandelcoaching) en meditatie trainingen. Empathisch spreker, ook bij uitvaarten en rouwbegeleiding. Is gecertificeerd in systemisch werken als trainer familie- en systeemopstellingen. Begeleidt diverse groepen op het gebied van Bewust Zijn. De werkvormen zijn praktisch en verbindend van aard en ervaringsgericht. En kenmerken zich door een afwisseling van theorie en praktijk, dialoog met reflectie, muziek en meditatie. Typerend daarbij is zijn enthousiaste, inspirerende, rustige en krachtige houding. Voor zowel particulier als zakelijk, ook op locatie. Elk jaar vinden regelmatig meerdaagse workshops plaats, waarbij de krachtige en helende combinatie van Een cursus in wonderen, het Kies Opnieuw programma (de Zes Stappen naar Vrijheid) en familieopstellingen worden aangeboden.

Meer info zie: www.peterwinteraeken.nl

cyrilr

Cyril van Rumst 1952

De weg die ik tot nu toe bewandel is vooral een zoektocht naar zingeving geweest, wat al sinds mijn vroege jeugd aan de orde was. En door te ervaren wat je niet wil kom je dichter bij wat je wel wil. Er moest dus meer zijn dan geld verdienen, consumeren en alsmaar nieuwe fysieke ‘bevrediging’. En zo kom ik uiteindelijk terecht bij een innerlijke vrede, een gevoel dat alles goed is zoals het is. En vooral het weten én het vertrouwen dat ik word geleid om de liefde die in mij zit helemaal naar buiten te laten komen en te delen. En zolang dit vertrouwen niet totaal is word ik hierin ook blijvend getest! Een Cursus In Wonderen is op dit moment mijn belangrijkste leidraad, vooral omdat dit boek zo radicaal is in zijn beweringen en omdat het een permanente oefening vraagt blijvend alert te zijn en je ego-denkpatronen te blijven ontmaskeren, wetende dat ze nergens heen leiden.

Meer info zie: www.huisvanwonderen.com


Inschrijfformulier Kies Opnieuw Winterweekend

Ik schrijf mij / ons in voor de meerdaagseworkshop “Winterweekend 27 tm 29 december”

Ik schrijf mij in voor:

(voorlopig kunt u zich voor deze activiteiten onder voorbehoud inschrijven).

Privacy

Nieuwsbrief

Indien gewenst vraag voor aanvullende informatie.

veiligheidscode

Vul de veiligheidscode in:

 


Praktijk voor Bewust Zijn

Privacyverklaring

peter@peterwinteraeken.nl
+31(0)475-484833 | +31(06)-80040175
Wilhelminalaan 71 6101 JD ECHT