titel titel


Retraite: Onvoorwaardelijke liefde in de praktijk.

Wordt 2 x in 2022 aangeboden op:
Vrij 7 tm zo 9 januari 2022
Vrij 2 tm zo 4 september 2022

Met Linda Rood, Paula Smit en Peter Winteraeken .

Thema:
"Onvoorwaardelijke liefde in de praktijk"


Linda Rood, Paula Smit en ik organiseren begin januari 2022 en begin september 2022 de retraite ‘Onvoorwaardelijke liefde in de praktijk’. De retraite in januari is een unieke gelegenheid om het jaar in de stilte van zijn te beginnen. En de tweede retraite voor het vaak drukke seizoen dat na de zomervakantie start.


glasdrieluik Abdij

 

Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk is het vaak verdomde lastig om écht vanuit onvoorwaardelijke liefde te kijken en te leven.

Hoe doe je dit in de praktijk van alledag, in de omgang met je medemensen: thuis, de buurt waarin je leeft en op het werk?

Het is makkelijk als je alleen bent in een hutje op de hei, maar ja, daarna kom je weer terug in het “normale” leven en dan?!!!!

Een groot deel van deze retraite zal in stilte plaatsvinden, waardoor je ook echt die diepte binnenin jezelf zult kunnen ervaren.
Naast de stilte momenten zal er ook een interactief programma zijn waarin we met elkaar ruimte zullen maken voor uitwisseling en het delen van ervaringen. En bestaat de mogelijkheid tot het inbrengen van kwesties, issues en vragen die je belemmeren om vrij en onvoorwaardelijk te leven: in liefde!

Het gedachtegoed van Een Cursus in Wonderen, Choose Again en de Vragen naar Vrijheid is ons hierbij behulpzaam. Meditatie, reflectie, contemplatie en stiltewandelingen helpen ons hierbij om verder af te dalen van doen naar zijn. Kortom er is volop ruimte voor verdieping en het in de praktijk brengen van onvoorwaardelijke liefde.


zen ruimte Abdij

Met elkaar zullen we een mooi programma verzorgen waar ook jij meer dan welkom bent!tegeltje

STILTE,

HEELHEID,

ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE,

HELING,

ZELFONDERZOEK,

VERBINDING,

ZIJN‘Het gaat er om dat we in ons de bron van stilte en schepping leren ervaren en laten spreken, en wel zo dat uiteindelijk zelfs ons spreken het innerlijke stilzwijgen niet onderbreekt, maar uitdrukking daarvan is.’

– Citaat uit een pagina over stilzwijgen van de Willibrodsadbij te Doetinchem.


Datum + All-In Investeringskosten van deze retraite:

 • Vrijdag 2 september – Zondag 4 september 2022; Retraite in de Sint Willibrordsabdij, Abdijlaan 1, Doetinchem.
  All-in prijs: € 506,00.

  Deze retraite is vol! U kunt zich wel nog aanmelden voor de wachtlijst

 • Dit is inclusief de workshop- en begeleidingskosten + de verblijfkosten (2 overnachtingen, alle maaltijden op basis van volpension, een lakenpakket, toeristenbelasting en incl. 21% Btw). Op basis van een 1-persoonskamer.

  Overleg over deze kosten is altijd mogelijk.

  Deze retraite kun je boeken via de site van Linda Rood: Aanmelden voor cursussen, trainingen en individuele begeleiding (lindarood.com)

  aanmelden

  De abdij moet zich houden aan de maatregelen die het kabinet heeft opgesteld in het omgaan met het Coronavirus. Om deel te kunnen nemen is bij aanvang van de retraite het laten zien van een negatieve test, niet ouder dan 24 uur nodig, of een QR-code.
  Mogelijk begint met deze vermelding voor jou al een reis waar de retraite over gaat, onvoorwaardelijke liefde in de praktijk brengen. Niet in vrede los van de wereld in een hutje op de hei, maar geworteld in vrede ín de alledaagse realiteit. Ook wanneer die pijnlijk is.

Tijd:

Dag van aankomst vrijdag: 16.00 uur (ontvangst met koffie/thee).
Dag van vertrek zondag: 16.00 uur (afsluiting).

Begeleiding: Linda Rood, Paula Smit en Peter Winteraeken.

Aantal deelnemers: Minimaal 8 en maximaal 15.

Let op: tussentijdse prijswijzigingen van de verblijfkosten op externe locaties zijn voorbehouden!