titel titel
peter winteraeken

Peter WinteraekenWat is waarheid? Wat is waar?

 

Waarheid heb ik niet gevonden in de kennis van deze wereld, in religie, in opleidingen, kunst en cultuur. Hoe mooi en hoe nuttig dit allemaal ook is.

 

Waarheid klopte vanzelf bij mij aan toen ik zoekende was naar wat ik ten diepste wil: innerlijke rust.

Ik zocht en vond innerlijke rust toen ik ging zoeken op de juiste plek: niet buiten mij, maar in mij.

 

Niets en niemand kan mij innerlijke rust schenken. Dat kan ik alleen zelf.

 

Hoe? Door mezelf vragen te blijven stellen? En nieuwsgierig blijven naar de antwoorden die vanzelf opborrelen uit mijn zelf.

 

Uiteindelijk is zo ‘het denken’ ontrafelt, en blijft innerlijke rust als uitgangspunt over. Meditatie en zelfonderzoek helpen daarbij. Het gedachtegoed van Een cursus in wonderen is mijn zielsinspiratie, van waaruit ik werk en leef.

 

Ik begeleid graag mensen tijdens een stukje van hun leven. Vertrouw daarbij volledig op hun innerlijke kracht en heelheid. De kracht om zelf te ontdekken wat gelukkig maakt en…. wat niet. De kracht om nieuwe keuzes te maken. Keuzes die kunnen leiden naar een gelukkiger, eenvoudiger en rustiger leven.

 

Door in de drukte van alledag te blijven centeren in die rustige plek in mezelf, ervaar ik vertrouwen en vaste verbinding. Verbinding met dat wat jij en ik ten diepste zijn: liefde – vrede - geluk. In alles liefdevol ondersteund door mijn vrouw Annie. Eindelijk vaste grond onder onze voeten. Als dat geen waarheid is!

 

Wie ben ik? Dat laat ik aan jou over om te ontdekken. Wil je meer over mij lezen? Ik verwijs graag naar de pagina “anderen over mij”, hierna op mijn website. Daar kun je lezen hoe “anderen” mij zien en ervaren.

 

Ik loop graag een stukje met jou mee, als jij dat wilt. Dat kan in groepsverband en ook individueel. En deel graag van mijn rijke zelfkennis en praktijkervaringen.

 

Van harte uitgenodigd!

 

Hartelijke groet,

Peter