titel titel

boek eciw

Lezingen 2018Zaterdag 8 september 2018:

ECIW Ontmoetingsdag in Eindhoven


Stichting Studie & Ontmoetingscentrum Een cursus in wonderen (ECIW) organiseert ontmoetingsdagen voor geïnteresseerden in Een cursus in wonderen. Een middag waarin u kunt kennismaken met cursusstudenten uit uw regio en ervaringen kunt uitwisselen. Er wordt een interactieve lezing of workshop over de Cursus gegeven en u kunt voor informatie of het aanschaffen van studiemateriaal terecht bij de boeken.

 

Gastspreker: Peter Winteraeken


Thema: Ik kies de vreugde van God in plaats van pijn.(les 190):"Het zijn alleen jouw gedachten die je pijn bezorgen. Niets buiten je denkgeest kan jou op enigerlei wijze schaden of verwonden. Er is geen oorzaak buiten jezelf die op je neer kan komen en bedruktheid kan brengen. Niets en niemand anders dan jij beïnvloedt jou. Er is niets ter wereld dat de macht heeft jou ziek, bedroefd, zwak of fragiel te maken. Maar jij bent het die de macht heeft alle dingen die je ziet de baas te zijn door eenvoudig te herkennen wat jij bent".

Deze middag staan we uitgebreid stil bij onze altijd aanwezige kracht om opnieuw te kiezen. Wat het verleden of de huidige omstandigheden ook lijken te zijn, jij bent vrij in de wijze hoe je hiermee om wilt gaan. Deze kracht om opnieuw te kiezen kun je nooit verliezen. Breng gerust al je vragen en kwesties naar voren. In alle vrijheid!


Aanvang:          14:00 uur (welkom vanaf 13.30 uur).
Entree:              € 10,00 
Locatie:             De Heremiet. Begoniastraat 15, 5644 NA, Eindhoven.
Parkeren:          In de wijk (gratis)
Aanmelden:       Is wenselijk in verband met de zaalzetting.
Geef uw naam en telefoonnummer door naar: info@eciw-breda.nl


Zondag 6 januari 2019:

MIC Ontmoetingszondag in Amersfoort


Iedere eerste zondag van de maand vindt de landelijke MIC-bijeenkomst plaats. Deze is bedoeld als een vertrouwde plek waar iedereen als vrienden en familie van Een cursus in wonderen samen kan zijn. .


Gastspreker: Peter Winteraeken


Titel: Gelukkig Nieuw Jaar! En was het afgelopen jaar een gelukkig jaar?Zijn we niet allemaal zoekend naar geluk in ons leven? En denken we dit niet allemaal te vinden bij onze partner en onze kinderen (als we die hebben), in ons werk, geld en goed, in aanzien, in lichamelijke genoegens, etc? En hebben we ooit daarin duurzaam geluk gevonden?

Een cursus in wonderen is hier helder over:

''Zoek niet buiten jezelf. Want dat is tot mislukken gedoemd, en je zult tranen storten elke keer dat een afgod valt.(T29.VII.1:1-2)'' en: ''Vrede (in qasu Geluk) is een eigenschap in jou, je kunt die niet buiten jou vinden. (T2.1.5:8-9)''

In de wereld is geen duurzaam geluk te vinden. Dit kan teleurstellend lijken.... En toch biedt dit meteen perspectief op gegarandeerd succes! Als je maar in de richting van het doel gaat...En niet ervan weg.
Dus zoeken we ernaar waar het is: in onszelf. Tenminste, als volmaakt geluk is wat jij wilt....

Nieuwsgierig naar het hoe?

Wees van harte welkom bij deze Nieuwjaarslezing bij Miracles in Contact (MIC).

Datum: zo 6 januari 2019
Tijd: 14.00 - 15.30 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur.
Daarna is er tot 17.00 uur gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Locatie: Arena (benedenzaal) van Het Nieuwe Eemland
Adres: Daam Fockemalaan 12, 3818 KG te Amersfoort Entree: donatie € 10,00 (koffie en thee inbegrepen).
Aanmelden vooraf is niet nodig.

Meer info: www.miraclesincontact.nl | 035-888 30 73.