titel titel

boek eciw

Lezingen 2018Zaterdag 8 september 2018:

ECIW Ontmoetingsdag in Eindhoven


Stichting Studie & Ontmoetingscentrum Een cursus in wonderen (ECIW) organiseert ontmoetingsdagen voor geïnteresseerden in Een cursus in wonderen. Een middag waarin u kunt kennismaken met cursusstudenten uit uw regio en ervaringen kunt uitwisselen. Er wordt een interactieve lezing of workshop over de Cursus gegeven en u kunt voor informatie of het aanschaffen van studiemateriaal terecht bij de boeken.

 

Gastspreker: Peter Winteraeken


Thema: Ik kies de vreugde van God in plaats van pijn.(les 190):"Het zijn alleen jouw gedachten die je pijn bezorgen. Niets buiten je denkgeest kan jou op enigerlei wijze schaden of verwonden. Er is geen oorzaak buiten jezelf die op je neer kan komen en bedruktheid kan brengen. Niets en niemand anders dan jij beïnvloedt jou. Er is niets ter wereld dat de macht heeft jou ziek, bedroefd, zwak of fragiel te maken. Maar jij bent het die de macht heeft alle dingen die je ziet de baas te zijn door eenvoudig te herkennen wat jij bent".

Deze middag staan we uitgebreid stil bij onze altijd aanwezige kracht om opnieuw te kiezen. Wat het verleden of de huidige omstandigheden ook lijken te zijn, jij bent vrij in de wijze hoe je hiermee om wilt gaan. Deze kracht om opnieuw te kiezen kun je nooit verliezen. Breng gerust al je vragen en kwesties naar voren. In alle vrijheid!


Aanvang:          14:00 uur (welkom vanaf 13.30 uur).
Entree:              € 10,00 
Locatie:             De Heremiet. Begoniastraat 15, 5644 NA, Eindhoven.
Parkeren:          In de wijk (gratis)
Aanmelden:       Is wenselijk in verband met de zaalzetting.
Geef uw naam en telefoonnummer door naar: info@eciw-breda.nl