titel titel


Kies opnieuw

Het Kies Opnieuw programma is gebaseerd op "de zes stappen naar vrijheid" van Diederik Wolsak.
Oprichter en eigenaar van het Choose Again Centre in Costa Rica. 

Door op een rubriek te klikken wordt er aanvulllende informatie getoond over de gewenste activiteit.


Training: Kies Opnieuw, de 6 stappen naar vrijheid!

Van Diederik Wolsak (Choose-Again

We zijn gewend om in patronen te denken en dat lijken ‘vaststaande feiten’. We zijn vergeten dat deze gedachten en patronen niet de waarheid vormen. En met deze onbewuste gedachten en patronen als basis, maken we elk moment van de dag - veelal - onbewuste keuzes. Met vaak onnodig lijden en onbehagen tot gevolg.

Door bewust stil te staan bij wat we voelen, worden we ons bewust dat gedachten deze gevoelens veroorzaken. Zo ontdekken we de vaak onbewuste kernovertuigingen, die de oorzaak zijn van elk ongemak dat wij ervaren. Beperkende kernovertuigingen die een leven in volheid - je geboorterecht - verhinderen. We transformeren deze kernovertuigingen door ze eerst te ontdekken, te zien. Vervolgens worden deze doorzien. Door dit bewuste proces zijn wij elk moment in staat, gericht nieuwe keuzes te maken.

Wat doen we tijdens de zes trainingsavonden?

Tijdens de zes avonden maken wij kennis met de ‘De 6 stappen naar vrijheid’ van Diederik Wolsak, grondlegger van dit vergevingsproces. Het is een uitermate eenvoudig, doch radicaal vergevingsproces om innerlijke vrede te (her)vinden. Naast tekst en uitleg van de zes stappen, staat vooral het veelvuldig praktisch oefenen van deze stappen centraal. Het proces is een effectieve manier om aan onze kernovertuigingen te werken. Waardoor we over de ‘’tools’’ beschikken om onze gebruikelijke dagelijkse gemoedstoestand volledig te transformeren: van onvrede/conflict naar meer vrede/harmonie in je leven. Het bijzondere zit in de eenvoud van deze 6 stappen. En in de ervaring dat het werkt!

Hoe?
Door te werken aan het transformeren van onze kernovertuigingen: degene die wij denken te zijn. In onze kindertijd heeft ieder van ons een setje  kernovertuigingen zich eigen gemaakt. We ontdekken dat de oorzaak van onze onvrede, niet tot stand wordt gebracht door iets of iemand buiten ons. Dat is goed nieuws! Het betekent het heft, volledig voor de volle 100%, in eigen hand nemen. Dit stopt verwijt en beschuldiging.

Doordat we intensief - tweewekelijks - met deze 6 stappen oefenen wordt dit proces verdiept en maken we ons deze stappen eigen in het dagelijks leven.

We zijn daardoor bezig ons leven, onze relaties en de relatie met ons zelf blijvend te veranderen. Dat geeft keuzemogelijkheden en vrijheid!

Voor wie?

Voor iedereen die niet langer slachtoffer wil zijn en 100% verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar leven. Voor iedereen die een praktische toepassing van radicale vergeving wil leren. En de vreugdevolle effecten ervan wil ervaren tijdens het dagelijks leven.
Kortom iedereen is welkom!


Datums 2019:

Op woensdagavond:

  • Serie van 6 bijeenkomsten: 9 en 23 jan, 6 en 20 feb, 6 en 20 mrt.
  • Serie van 6 bijeenkomsten: 10 en 24 april, 8 en 22 mei, 5 en 19 juni.
  • Serie van 6 bijeenkomsten:  4 en 18 sept, 2, 16 en 30 okt, 13 nov.

Tijd: 19.30 – 22.00 uur. Vanaf 19.15 uur welkom!

Deelnamekosten:

2019: € 108,00 voor de serie van 6 avonden (incl. koffie, thee en werkmateriaal).


Locatie: Wilhelminalaan 71, 6101 JD, Echt

Begeleiding:
de begeleiding vindt plaats door Peter Winteraeken

Aanmelden en/of meer informatie:

Peter Winteraeken, tel: 0475-484833 | 06-80040175 | peter@peterwinteraeken.nl

 

aanmelden gastenboek

 

Kies Opnieuw bijeenkomsten op locatie

"de 6 stappen naar vrijheid!".


Datum: 2018

zondag 16 december.

Datum: 2019

zondag 13 januari, zondag 10 februari, zondag 17 maart...

Tijd:

Start Cirkel 14.00 – 17.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur.

Deelnamekosten:

€ 15,00 en bij deelname aan de stiltewandeling met lunch in de ochtend bij de Cirkels te Ubachsberg op 13 januari en 17 maart € 5,00 extra. Zie voor meer info, hierna.

Locatie:

  • Zondag 16 december 2018, Vrenkeweg 2, Ubachsberg (bij Heerlen).
  • Zondag 13 januari, Vrenkeweg 2, Ubachsberg (bij Heerlen).
  • Zondag 10 februari, Camping De Kroon (bibliotheek), Pandgat 17, Oirschot.
  • Zondag 17 maart, Vrenkeweg 2, Ubachsberg (bij Heerlen).

Begeleiding:

Peter Winteraeken

Opgave voor alle Cirkels via:

Nederland@choose-again.com of telefonisch via 06-23103516 (Lydia Veenhoven

Overige info:

Bij de Cirkels in Ubachsberg is er s’morgens van 11.00 – 13.00 uur de gelegenheid tot een stiltewandeling in de prachtige omgeving. Er kan geluncht worden. Gastheer Cyriel van Rumst zorgt voor koffie, thee en soep. De deelnamekosten bedragen € 5,00. Overnachting is ook mogelijk in Ubachsberg, van zaterdag op zondag en/of van zondag op maandag. Kosten € 25,00 per overnachting, inclusief ontbijt.