titel titel


Choose Again

Vanwege de Corona crisis zijn tot 1 juni alle live groepsactiviteiten geannuleerd.
Vanaf 1 mei worden diverse groepsactiviteiten online aangeboden.
Individuele begeleiding, ook telefonisch en via beeldbellen zijn wel mogelijk.

Het Choose Again programma is gebaseerd op "de zes stappen naar vrijheid" van Diederik Wolsak.
Oprichter en eigenaar van het Choose Again Centre in Costa Rica.

Door op een rubriek te klikken wordt er aanvulllende informatie getoond over de gewenste activiteit.


Amersfoort: Terugkomdag + Oriëntatiedag Choose Again .

Vergeef en je bent vrij!

De 6 stappen naar vrijheid! Van Diederik Wolsak (Choose-Again)Doel terugkom- en oriëntatiedag:

Ontmoeten, opnieuw kennismaken, herinneren, verdiepen, ervaren en vergeven zijn de ingrediënten van deze dag.
Tevens oriëntatiedag voor nieuwe geïnteresseerden.

Het is fijn om aangehaakt te blijven bij het prachtige gedachtegoed van Choose Again! Breng gerust al je vragen en kwesties in.
En ervaar zelf de kracht van vergeving met de 6 stappen naar vrijheid: vergeef en je bent vrij!.

Datum:

Zondag 27 september. 2020

Tijd:

10.00 – 17.00 uur. Inloop: vanaf 9.30 uur welkom!

Investering:

€ 85,00 (incl. koffie en thee). Neem svp je eigen lunch mee.

Locatie:

Het Koetshuis in Park Randenbroek,

Heiligenbergerweg 115 – 119, 3816 AJ, Amersfoort.

Begeleiding door Peter Winteraeken

Aanmelden en/of meer informatie:

Peter Winteraeken, tel: 0475-484833 | 06-80040175 | peter@peterwinteraeken.nl

aanmelden gastenboek

Choose Again Cirkels op woensdagavond te Echt

"de 6 stappen naar vrijheid!"

In het seizoen 2019 / 2020 vindt van sept – juni elke maand op woensdagavond een oefenavond plaats die geheel in het teken van ‘De 6 stappen naar vrijheid’ (van Diederik Wolsak, grondlegger van dit vergevingsproces). Het is een uitermate eenvoudig, doch radicaal vergevingsproces om innerlijke vrede te (her)vinden.

Tijdens deze 10 oefenavonden staat het veelvuldig praktisch oefenen van deze ‘6 stappen naar vrijheid’ centraal. Het proces is een effectieve manier om aan onze kernovertuigingen – degene die wij denken te zijn - te werken. Hierdoor beschikken we over het gereedschap waarmee we onze gebruikelijke dagelijkse gemoedstoestand volledig kunnen transformeren: van elke vorm van onvrede/conflict naar meer vrede/harmonie in je leven.

Dit betekent einde slachtofferschap en het nemen van de volledige verantwoordelijkheid, voor de volle 100%, over je eigen gevoelsleven. Je voert regie over je eigen leven. Je neemt het heft weer in eigen handen.

Hoe?

Door anders te (leren) denken en waar te nemen. Choose Again!

Voor wie?

Voor iedereen die praktisch wil oefenen met ‘de 6 stappen naar vrijheid’. En de gelukkige effecten ervan wil ervaren tijdens het dagelijks leven. Ook geschikt voor mensen die de Training Choose Again  - de 6 stappen naar vrijheid - eerder hebben gevolgd en met dit gedachtegoed verder willen blijven oefenen.

Kortom iedereen is welkom!


Datums 2019 - 2020:

10 cirkels op woensdagavond op:
2019: 4 sept, 2 okt, 6 nov, 4 dec,
2020: 8 jan, 5 feb, 4 mrt, 1 april (vervalt), 6 mei (online € 15,00), 3 juni.

Tijd:

19.30 – 22.00 uur. Vanaf 19.15 uur welkom op de thee!

Investering:

Losse deelname € 20,00 per bijeenkomst. later instromen is mogelijk! Neem hiervoor contact met me op.

Locatie:

Wilhelminalaan 71, 6101 JD, Echt

Begeleiding:

De begeleiding vindt plaats door Peter Winteraeken

Aanmelden en/of meer informatie:

Peter Winteraeken, tel: 0475-484833 | 06-80040175 | peter@peterwinteraeken.nl

aanmelden gastenboek


Choose Again Cirkels op zaterdagmiddag te Echt

"de 6 stappen naar vrijheid!"

In het jaar 2020 vindt van februari – december elke maand op zaterdagmiddag een oefenmiddag plaats die geheel in het teken van ‘De 6 stappen naar vrijheid’ (van Diederik Wolsak, grondlegger van dit vergevingsproces). Het is een uitermate eenvoudig, doch radicaal vergevingsproces om innerlijke vrede te (her)vinden.

Tijdens deze 10 oefenmiddagen staat het veelvuldig praktisch oefenen van deze ‘6 stappen naar vrijheid’ centraal. Het proces is een effectieve manier om aan onze kernovertuigingen – degene die wij denken te zijn - te werken. Hierdoor beschikken we over het gereedschap waarmee we onze gebruikelijke dagelijkse gemoedstoestand volledig kunnen transformeren: van elke vorm van onvrede/conflict naar meer vrede/harmonie in je leven.

Dit betekent einde slachtofferschap en het nemen van de volledige verantwoordelijkheid, voor de volle 100%, over je eigen gevoelsleven. Je voert regie over je eigen leven. Je neemt het heft weer in eigen handen.

Hoe?

Door anders te (leren) denken en waar te nemen. Choose Again!

Voor wie?

Voor iedereen die praktisch wil oefenen met ‘de 6 stappen naar vrijheid’. En de gelukkige effecten ervan wil ervaren tijdens het dagelijks leven. Ook geschikt voor mensen die de Training Choose Again - de 6 stappen naar vrijheid - eerder hebben gevolgd en met dit gedachtegoed verder willen blijven oefenen.

Kortom iedereen is welkom!


10 cirkels op zaterdagmiddag op:
2020: 15 feb, 14 mrt, 18 april (vervalt), 30 mei (online € 15,00), 13 juni (online € 20,00), 27 juni, 22 aug, 26 sept, 24 okt, 21 nov en 19 dec.

Tijd:

13.30 – 16.30 uur. Vanaf 13.15 uur welkom op de koffie/thee!

Investering:

€200,00 voor de serie van 10 bijeenkomsten (€ 20,00 per bijeenkomst). Losse deelname per keer is mogelijk. Neem hiervoor contact met me op.

Locatie:

Wilhelminalaan 71, 6101 JD, Echt

Begeleiding:

De begeleiding vindt plaats door Peter Winteraeken

Aanmelden en/of meer informatie:

Peter Winteraeken, tel: 0475-484833 | 06-80040175 | peter@peterwinteraeken.nl

aanmelden gastenboek


Choose Again Cirkels, "de 6 stappen naar vrijheid!"

Van Diederik Wolsak

We ontmoeten elkaar op een prachtige plek in het Brabantse land voor een reguliere  Choose Again Cirkel . Je wordt uitgenodigd om je door deze 6 stappen te laten leiden naar de waarheid in jezelf.

Je bevrijdt jezelf daarmee van onjuiste conclusies die als kernovertuigingen zijn gaan leven. Deze kernovertuigingen zorgen voor patronen in je leven. Met herhaling tot herhaling als gevolg.

Je bent niet bestemd om patronen te leven. Je bent bestemd om jouw en ieders vrijheid te leven!

Heb je hier zin in? Heel hartelijk welkom!

Dag: zaterdag

Datums 2020:

  • : zaterdag 22 feb + zaterdag 2 mei (vervalt).

Tijd:

14.00 – 17.00 uur. Welkom vanaf 13.30 uur.

Deelnamekosten:

€ 20,00, inclusief koffie en thee.

Locatie:

Camping De Kroon (bibliotheek), Pandgat 17, Oirschot.

Begeleiding:

De begeleiding vindt plaats door Peter Winteraeken

Meer info: peter@peterwinteraeken.nl of telefonisch via +31 (0) 475 484833 | +31 (0) 6 80040175

aanmelden gastenboek


choose again

Peter Winteraeken:

is ook facilitator bij Choose Again Nederland (CAN). Na een dagworkshop over hetZes Stappen proces bij Diederik Wolsak in 2011 te Oegstgeest gevolgd te hebben, is hij in 2014 zelf een aantal weken in Costa Rica geweest. Daar is hij ondergedompeld en ingevoerd in dit bijzonder transformerende werk. Sindsdien heeft Peter vele Cirkels, dagworkshops, weekenden in het hele land en ook een week in Zuid-Frankrijk (Les Labadous) begeleid waar deze Zes Stappen onderdeel van uitmaken.

Choose Again Nederland (CAN):

is een netwerk dat beoogt het Choose Again Zes Stappenproces (door Diederik Wolsak) onder de aandacht te brengen en te verspreiden. Je kunt deelnemen aan diverse groepen, Cirkels in heel Nederland en België. Zie de wekelijkse agenda.

Zes stappen:

Het Choose Again Zes Stappen proces is een ervaringsgericht proces. Waarin je de essentie van wie je in waarheid bent, namelijk Liefde, erkent en opnieuw bevestigt. Er zijn momenten in ieders leven waarin je wat anders voelt dan liefde en vrede: een vorm van onvrede ten gevolge van een situatie of relatie die je triggert (jouw 'rode knop' wordt ingedrukt) en gevoelens van bijvoorbeeld irritatie, boosheid, verdriet of angst komen naar boven. Dit kan zich steeds blijven herhalen. Het kan leiden tot blokkades op gevoels-, gedrags- en lichamelijk niveau. Met het Zes Stappen proces onderzoek je de werkelijke oorzaak van die onvrede. Ervan uitgaande dat de onderliggende blokkade een belemmerende overtuiging is, die je ooit over jezelf bent gaan geloven en dat je die ook weer zelf kunt “opschonen”. Dit is een besluit waarvoor je steeds opnieuw kunt kiezen. Het maakt de weg vrij voor de verbinding met je wezenlijke Kern die liefde is. Liefde, die wat er ook is gebeurd, in essentie nooit is veranderd. Deze methode maakt het je mogelijk om te ontdekken dat je in meer vreugde, liefde en vrede kunt leven.

Cirkels en Workshops:

Tijdens een Cirkel (groeps)bijeenkomst wordt gedurende 2,5 tot 3 uur het proces uitgelegd en heb je de mogelijkheid dit zelf te ervaren onder begeleiding van een ervaren Zes Stappen Facilitator. Ook zijn er mogelijkheden voor dag en meerdaagse workshops waarin je je nog verder kunt verdiepen in de Zes Stappen en het opschoningswerk zijn werk kan laten doen.

Wil je meer weten over Choose Again, de agenda van Cirkels en Workshops, de verschillende faciltatoren, kijk op: www.chooseagainnederland.com 

Op FaceBook: @chooseagainnederland


boek Diederik

Nieuw!

Diederik Wolsak RPC, MPCP

Choose Again, transformeer je leven en verbeter al je relaties met De Zes Stappen.

 

DE NEDERLANDSE VERTALING IS UIT!

 

BOEK: CHOOSE AGAIN is vers van de pers!!
De Nederlandse vertaling van het boek van Diederik Wolsak (2018 in het Engels) is uit. Hierin vertelt hij zijn levensreis van zijn kindertijd in het Jappenkamp tot de oprichting van het Attitudinal Healing Centre in Costa Rica.Daar transformeert Diederik al meer dan 20 jaar levens met zijn Zes Stappen proces. Zijn aanpak werkt overal ter wereld zo ook in Nederland en België. 'Choose Again' is inmiddels een begrip.

Ook jij kunt besluiten opnieuw te kiezen hoe je je wilt voelen en hoe je wilt leven. Je kunt – leren - kiezen hoe je op een situatie of een trigger reageert. Met de Zes Stappen krijg je zicht op je automatische piloot en word je gezagvoerder over je leven. Als je gaat ervaren dat je die keuze áltijd hebt dan verdwijnt angst. Dan erger je je niet meer. Dan transformeer je onrustige of depressieve gevoelens naar een leermoment en leer je je te ontspannen. Alles wat zich aandient is te onderzoeken en je ontdekt hoe gevoelens je helpen om nieuwe keuzes voor rust, geluk en innerlijke vrede te maken. Hoe? Dat lees je in zijn boek, verschenen bij uitgeverij Samsara. Te koop in de boekhandel en online.

De Zes Stappen zijn niet zozeer een methodiek dan wel een ‘way of life’.

Behoefte aan praktische toepassing? Volg onze – online – Cirkels. Daar praktiseer je de Zes Stappen heel concreet. Kijk verder op de website voor alle data en mogelijkheden. Lees ‘Choose Again’ en krijg de Zes Stappen onder de knie: meld je aan bij een van de facilitators voor een groepssessie in een Cirkel of een privé coaching of in de aankomende JUNI ONLINE WORKSHOP mét Diederik Wolsak.
Kijk op @chooseagainnederland


Prijs: € 19,90. Uitgegeven door Samsara books.
Bestellen kan via: https://www.bol.com/nl/choose-again