titel titel

"Anderen over Peter".

“Peter weet op kundige wijze de kern van het “zijn” te raken; hij spiegelt subliem en komt op integere wijze tot bewustwording.
Zijn coaching is “to the point” en bovenal effectief. Een “reis” met Peter is een genot, het gaat ergens over. Gun je een kennismaking met Peter en…met jezelf!’’
Ron Crutzen
Leidinggevende in het onderwijs


“Goede vrienden zie je niet. Die staan achter je.

Peter is een vriend voor het leven, loyaal en met het hart op de juiste plaats. Is zeer sociaal en heeft voor iedereen tijd en oprechte aandacht. Peter vertilt zich niet aan eigen gewichtigheid. Gaat niet voor het grote gelijk maar voor het grote geluk. Peter leeft vandaag om morgen een fijne herinnering te hebben. Hij is enthousiast en geniet met overvloed van alledaagse dingen. En last but not least is Peter iemand die met zoveel passie in iets gelooft, dat het een realiteit wordt.’’
Peter Meuter
Vriend en Ondernemer

“Als organisator van events en symposia heb ik door de jaren heen vele sprekers, zowel regionaal als wereldvermaard, de revue zien passeren.
Peter Winteraeken behoort tot de kleine groep die van en tot het hart spreekt. Met wijsheid, maar ook met de nodige humor weet Peter de gasten steevast te raken.
Peter is authentiek, betrokken, warm, heeft een toegankelijke manier van spreken en tilt het publiek moeiteloos op om vanuit een ander perspectief naar de dingen te kijken. Uiteindelijk ga je altijd met een blij gemoed en nieuwe inzichten de deur uit.” 

Lilian Ferru
journaliste, organisator, filmmaker en beheerder van
www.degoednieuwskrant.nl


“Peter ervaar ik als een heel sympathieke man en een goede vriend.
Hij kan erg goed luisteren, is oprecht geïnteresseerd in de ander en staat open voor diverse meningen zonder te oordelen. Zijn belangstelling is breed en varieert van sport, het menselijk gedrag, de natuur en levensvragen.
Peter wandelt en fietst graag en komt relaxed en gelukkig over. Iemand bij wie je je snel op je gemak voelt.”

Michel van Smoorenburg, Echt

“Zowel in het begeleiden van groepen als bij individuele coaching luistert Peter naar de essentie van wat iemand zegt en stelt hij die vragen, die tot de kern van de zaak doordringen. Hij brengt scherpte en diepgang in gesprekken, weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en dat alles met een open mind en een groot hart.”
Clemens Dresselaars 
coach/trainer

 

“Peter heb ik leren kennen als een inspirerende persoonlijkheid die mensen weet te enthousiasmeren. Hij is zorgvuldig in de omgang met andere mensen en heeft een natuurlijke bescheidenheid die hem siert.
Peter is integer en toegewijd en hij werkt vanuit passie. Hierdoor ontstaat er een gezond werkklimaat waarin men van en aan elkaar kan leren.”
Bep Salden,
maatschappelijk werker/yogadocent
 

“Peter is een integere en kundige begeleider. Hij weet leervragen expliciet te maken, heeft sterke communicatieve vaardigheden en sluit aan bij de beleving van de klant.
Hij verstaat de kunst van het vormgeven van interactie, door structuur en ruimte te bieden, relevante vragen te stellen en een goede balans tussen empathie en confrontatie.
Als collega ervaar ik in hem een betrokken mens die met zijn hele hart aanwezig is voor datgene wat zich aandient. Ik hoop in de toekomst (nog) meer met hem samen te werken.”

Nicki van Heugten
Teamcoach, Coach, Trainer en Opsteller


“Mijn ervaring is dat Peter een open, integere persoonlijkheid is en dat hij vooral heel goed oordeel loos kan luisteren. Hij stelt zich ook af en toe kwetsbaar op en laat zien en begrijpt dat empathie essentieel is. Hij heeft een natuurlijke openheid waardoor mensen hem vertrouwen en zich openstellen. Hij geniet volgens mij van doceren en zelf te leren, om te helpen bouwen en zelf te groeien.“
Hans Aussems
Sr. P&O specialist


“Met Peter heb ik enkele jaren intensief mogen samenwerken. Hij heeft daarbij als ambtelijk secretaris bij een ondernemingsraad zijn werk gedaan. Zijn professionaliteit, kennis en deskundigheid waren naast prima contactuele eigenschappen van hoog niveau. Het was prettig met Peter te mogen werken!”
Michiel Groeneveld
Behandelaar in de GGZ en werkzaam binnen een ondernemingsraad

“Ik Heb Peter leren kennen als een toegewijd persoon die zijn eigen innerlijke zoektocht op een boeiende manier met anderen weet te delen. Hij weet kennis inzichtelijk te maken met praktische oefeningen. En dat alles met humor te brengen. Als je echt iets wilt leren over jezelf ben je bij hem in goede handen.“
Ad de Regt
trainer/coach