Stiltewandeling

 

 

stiltewandeling

Uitnodiging voor een stilte wandeling

In een ongedwongen sfeer een dagdeel stil zijn. Elk kwartaal de mogelijkheid om een stilte wandeling mee te maken. Een ontmoeting met de wisselingen der seizoenen en met ons eigen innerlijk. Wandelen in stilte om en nabij de mooie omgeving van Abdij Lilbosch te Echt.

Wandelen in stilte geeft rust en ruimte in je hoofd, brengt je in contact met je lichaam. Je geniet meer van de natuur om je heen en je wordt stil van binnen. Even stilstaan door alleen maar te lopen. Even de stilte in jezelf opzoeken en in de natuur jouw eigen natuur ervaren. Dat werkt helend: de stilte brengt je in contact met je ware zelf en van daaruit kun je luisteren naar de antwoorden van je hart en voel je wat jij nodig hebt.

De ochtend begint met een stilte wandeling die ongeveer 2 uur duurt. Daarna hebben we een samenzijn in de Abdij met koffie en thee. We wonen de middagdienst van 12.00 uur bij in de Abdij. Na afloop is er een mogelijkheid tot delen van ervaringen en kun je een zelf meegebrachte lunch nuttigen. Om 13.30 uur sluiten we de korte variant af.

In de lange variant is er aansluitend een middagprogramma, gebaseerd op Een cursus in wonderen, dat duurt tot 16.00 uur. Je kunt tijdens ‘’de lange variant’’ ook alleen ‘’de korte variant’’ tot 13.30 uur bijwonen (kosten bedragen dan € 10,00).

Ook uitermate geschikt als een eerste kennismaking met Een cursus in wonderen.

 

We vragen voor deze wandelingen een bijdrage van € 10,- voor de korte variant en € 20,- voor de lange variant. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

 

Waar en wanneer?
Dag:
zaterdag

Datums 2017: 25 maart (=kort), 24 juni (=lang), 23 sept (=kort), 9 dec (=lang)
Locatie: Abdij Lilbosch te Echt, parkeerplaats van de abdij (zie www.abdij-lilbosch.nl).
Tijd: 9.00 – 13.30 uur (= korte variant), 9.00 – 16.00 uur (= lange variant).
Max aantal deelnemers: 12

 

Kosten: € 10,00 (= korte variant) en € 20,00 (= lange variant; ; én € 10,00 als je alleen voor de korte variant die dag kiest). ).

Deze kosten kun je ter plekke voldoen.

 

Begeleiding
De begeleiding vindt plaats door Clemens Dresselaars en Peter Winteraeken.

 

Meer informatie en aanmelden
Peter:       0475-484833 |06-80040175 | peter@peterwinteraeken.nl
Clemens:                         06-51253387 | cdresselaars@telfort.nl


aanmelden gastenboek